zondag 8 mei 2011

Thuis

Na 10 dagen ´thuis´ geweest te zijn in Kopenhagen zijn we weer THUIS. Het prachtige uitzicht van ons tijdelijke huis hebben we ingeruild voor het vertrouwde. Thuiskomen na een heerlijke vakantie voelt altijd dubbel. Het is voorbij met het vrije er hoeft niets gevoel versus het heel plezierige home sweet home-gevoel. Tijd om het beste van twee werelden te verenigen. Ik duik zo mijn eigen heerlijke bed in om te dromen van onze Deense dagen.

4 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar! Onze straat is de mooiste straat als ik 'em in rij na een vakantie, maar vakanties zijn toch wel de allerfijnste momenten in het jaar. Denemarken is bij ons het verboden woord. We hebben al zo vaak plannen gemaakt en toch voor iets anders gekozen dat het bijna niet meer kan. Maar ik begrijp dat jullie het fijn hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oost west, thuis best!
  Maar Kopenhagen klinkt ook aantrekkelijk.

  Lekker nadromen, maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kopenhagen is inderdaad een zalige stad. ben er in 2008 geweest, zou zo nog eens terug gaan. Schitterend design, heerlijk!
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige en knusse stad is Kopenhagen, wij zijn er vorig jaar geweest en hebben de stad toen per fiets ontdekt, zeker voor herhaling vatbaar!
  Daar heb ik de tiger ontdekt, inmiddels zie je deze winkelketen ook steeds meer in NL.
  leuk om de foto's van Nyhavn te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Ha,
Wat leuk dat je hier een kijkje neemt.
Ik verzamel geluk in het alledaagse.
Jouw reactie, suggesties of verhaal lees ik graag!
Fijne dag, Suus