zondag 21 augustus 2011

Cadeautje voor jou?

Toen ik dit mooie notitieboekje vol fijne pastelgekleurde papiertjes met leuke motiefjes vond in mijn favoriete winkel in Kopenhagen heb ik er eentje extra in mijn mandje gelegd. Er zijn vast meer dames die van mooie boekjes houden voor herinneringen, creatieve ideetjes of gewoon de dagelijkse to-do-lijstjes. Omdat augustus de maand van de feestjes is, omdat ik net zag dat ik 50 volgers heb, omdat het zomergevoel er gisteren was, omdat ik zo blij wordt van bloggen geef ik dit boekje weg.  Deel jij mijn liefde voor mooie boekjes? Alle volgers van mijn blog maken kans op dit cadeautje. Je kunt tot 31 augustus een berichtje achterlaten.17 opmerkingen:

 1. Ik ben dol op mooie boekjes
  en Kopenhagen en laat ik nou net
  je 50ste volger zijn!
  Dus natuurlijk doe ik graag mee!
  :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, wat een mooi boekje en dan nog helemaal uit Kopenhagen ook.
  Ik zou er heel blij mee zijn, dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Suus, wat een leuk boekje! Mag ik raden wat je lievelingswinkel is :-)?

  Ik weet niet of ik je er een plezier mee doe, maar ik waag een gokje: kijk eens op deze link http://www.tiger-stores.nl/winkels.html

  Fijne zondag, liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik maak lijstjes van alles en nog wat. Heb in mijn handtas altijd een boekje zitten om iets op te schrijven dat ik leuk vind, een adresje, een blog, een schets van een mooi kleedje,een receptje uit een tijdschrift bij de dokter, maakt niet uit. Nu heb ik nog wel niet voor elke handtas een boekje. Dus als ik win, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even lekker op je blog gekeken. Erg leuk. Ben meteen volger geworden en natuurlijk wil ik ook graag mee doem met de give away, een heel gaaf boekje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig boekje. Wij doen heel graag mee (we volgen je blogje al een hele tijd)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi boekje hoor, ik waag graag een kansje!
  Enne... op naar de 100 volger!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooi boekje. Prachtig versierd en dat prentje is om bij weg te smelten! <3 Ik doe dus ook graag mee :-) Groetjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehoe, hoeveel berichtjes zal ik eens achterlaten, elke dag eentje misschien hihi. Wat een aller-schattigst boekje, Suus. Ik begrijp dat je dat niet kan laten liggen. Ik heb dat ook met kleine notitieboekjes en mooie (bal)pennen. Ik vind altijd wel een goed excuus om te mee te hemen en een leuk doel om ze voor te gebruiken.
  Een gezellige avond xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goh , daar zou ik ook graag een kansje op wagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeoe..ik waag ook en kansje!! Leuk, leuk!

  Groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Owwwww wat leuk!!!!
  Ik doe heel graag mee....notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben en al helemaal vanuit Kopenhagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een goed idee om er twee te kopen!! Tuurlijk doe ik heel graag mee, en anders moet ik gewoon zelf maar een keertje naar Kopenhagen, d'r zit niks anders op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lief boekje! Ik doe ook graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh! Ik kom net uit Kopenhagen en ben ook benieuwd welke winkel het is! Dit mooie boekje ben ik niet tegen gekomen en met nog een weekje vakantie voor de boeg beginnen in mijn hoofd wel al nieuwe schooljaarlijstjes te vormen :-). Kortom, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb nog niet zo lang een blog. Maar het is een wereldje apart. Een schriftje kan ik wel gebruiken. Ik ga babysitten, heel veel, en om al mijn afspraakjes in op te lijsten zou zo'n mooi schriftje wel hééééél handig zijn. Ik werd ook meteen een nieuwe volger.

  BeantwoordenVerwijderen

Ha,
Wat leuk dat je hier een kijkje neemt.
Ik verzamel geluk in het alledaagse.
Jouw reactie, suggesties of verhaal lees ik graag!
Fijne dag, Suus